Hej alla NI som är bäst och ni som tyvärr inte är de..

Sitter i soffan och kollar på någon ur dålig film och är arg på min äckelmobil, vill  ha ny! Är jäätte trött så blir att säg hej till en ensam säng snart. iallafall så igår träffa jag först min bästa emelie på stan, sen blev det att åka fram och tillbaka till bjurdhovda elr va de heter, haha allt för dig gmn :* Sen vid typ 7 kom älskling till mig, lika bäst som alltid! SAKNAR DIG. och idag så va jag då med han och sen träffa jag michaela, linnea, johanna och elli på stan. Blev mys på gränden och film hos mig, myspys! Nu somnar jag, naatti.


linneas bild!

cacaaa

Hoolaa! Trött är ordet, fast jag typ börja två idag. typ en lektion i skolan, skönt de. sen blev det att gå till banken med pappa och fixa lite andra saker. I helgen så sov jag först hos älsklingen, vill tillbaks! :( va hemma ett litet tag på lördagen sen så drog jag vidare till min käre vän louise och sov där, myyspys! Nu ska jag begrava mig själv i min säng tsm med min kudde som luktar philip och lite annat haha. haaajdo



johannna ****** julkorv, puss på dig! :)

Hallihallå! slutade typ för en timme sen, gött de. Och imorn är jag ledig, inge lektioner :D bästa skola man har dåra. har bytt mobil med bäst johnni, hatar min gamal och helt kär i hennes. hon kan ju bara glömma att hon ska få tillbaka den haha! nu ska jag ut på stan ett tag, byebye.


Stolt!

Härligttttt

Har haft en underbart kulig helg, bääästa! Börja med att jag träffa älskling i fredags och han sov i min säng heela natten och blev kvar där mesta delen av lördagen. Precis som jag vill ha de (a) sen blev de stan ett tag, skulle egentligen till polishuset men de va stängt så får fixa de sen nångång. Men sen idag kom johanna till mig vid ett sen träffa vi dom andra vid skolan, och så åkte vi och spela paintbaaaalll :D åh så sjukt kul! fast gjorde ju ordentligt ont menmen får man tåla. nått jag helt enkelt måste göra om. en helt perfekt helg helt enkelt.

lollos biild

snösnösnööö

Åh så kuuul, älskaar snö! älskar vintern, värsta mysårstidern ju. Baaara mysa och busa i snön, de är min melodi de ;) hade typ inga lektioner så blev att dryga runt i massamassa timmar och plugga inte ett skit, jätte duktigt sara. Sen när jag och johanna skulle hem, tog bussen typ 40minuter istället för 10. och de stank typ blöt hund..myspys!






pluggpluggplugg tills jag döör

Åh hataaar plugg! har typ skrivit 3 uppsatser på lovet, bara en kvar...orkar inte+att jag måste läsa typ 300 sidor i min äckliga engelska bok haha:( hjälp tack? aja får läsa som fan helt enkelt. och juste, fick min kamera att funka, man skulle visst byta batteri haha (y) ikväll blir de spicy och sen väntar en b&j i frysen, mummmmmsii. 


Jag tänker inte låta dig försvinna

Hemma från min kärlek nu, helt sluut. Har typ vaknat 7 varenda dag hela lovet, lyckat. Allafall så typ kolla vi på film, busa runt och nörda tv spel, kuligt vare. Imorn vill jag träffa emelie men ingen har pengar haha usch. Hatar att de ska behöva kosta pengar för att kunna träffa en kompis som liksom har betytt så sjukt mycket. Syndsynd, men om vi inte träffas imorn går de ju när hon går i skolan, eftersom hon går i västerås, tur de! Saknar iaf henne jättejätte mycket.




True.


miss the old, love the new

Kuuligt med johanna på stan idag dåra. Hon köpte massa snyggt och gjorde av med goa pengar. Köpte inget själv för måste liksom spara lite och vill ha råd med att åka till älskling så, men hjälpte till henne att spenera istället hehe. Vi prova massa kläder och åt på spicy hooot, och åt glass på nya ben&jerry greje, godans vare! Har ätit kebab med papput och har nyss får damp på mina naglar för dom är äckelgula. Aldrig mer måla naglarna med 20 lager nagellack, går inte att få bort utan att skrika. Aja ska kolla topmodel som jag missa igår typ, hejs.



RSS 2.0