Trötter

Är jätte trött så ska bara duscha sen blir de sängen. Imorn börjag jag halv9 och slutar halv11, fast blir kvar i skolan till 4 för att lyssna på en extra föreläsning. Aja godnatt.


Ååh en sån vill jag ha!


Shit mina fötter!

Hallihallå låt bollen gå haha. Idag hade vi typ temadag så vi skulle gå till björnö, jääätte långt. Menmen va ganska kul, fast elli blev sjuk och hade sträckt låret när hon skulle springa till bussen, naw stackare! Sen efter skolan träffa jag mina söta flickor, emelie och lisa, va ett tag sen så va kuligt! Och haha håller på att förgift max och mamma med ´mina fötter, stiinker hehe blir så ibland (a) men nu ska jag äte, hejsvejs

Orkar iinte

Jag är ett litet pucko som aldrig kan görra saker rätt, bläääää på mig. gonatt


Från perfekt, till katastrof!

Åh visst är de underbart när man har gosat ner sig i ett tjockt varmt täcke i en skön stor soffa, framför en såndär typiskt, lite småtråkig tjejfilm..och den stora godispåsen är framför och man sysslar med en sån tjejsaker som att måla naglarna. Visst är de inte underbart när de går så otroligt bra och allt blir bara perfekt...tills man kommer till andra handen och allt blir HELT JÄVLA CP och de ser ut som om ETT LITET SÄRBARN har målat de?!?! + att man kletar av sig på de där sköna täcket, och allt slutar med att man har nagellack i ansiktet och det som skulle bli snygga naglar nu ser ut som om ett stort jävla fiasko! ÅÅÅÅH är inte de underbart...?!

FEST

Stack ner på stan och köote lite nytt nagellack tills fredag då de blir fest! Typ utanför sala nånstans, har aldrig varit där men jag o elli hänger med johanna och så är typ hennes kompisar där och annat folk. Wiihooo så grymt taggad! Men har typ panik, inget att ha på mig:s och inga pengar att köpa nytt för heller.Fan längtar efter att få hela barnbidraget igen, 700kr räcker inte till allt jag vill göra och ha. Menmen ska bli super kuuul! Nu ska jag kolla på idoool


today's pictures













I laughed my pants off!

Hallihallå! Känner mig dålig...skulle plugga massa idag ju, har typ inte gjort nånting, ojojoj...iinte bra sara! Men ligger inte direkt efter i nått så de är ju bra. Kom iaf till skolan vid 11 kanske, och då skulle jag ju hinna med massor tills kl2 då lektionen börjar men vet inte vad som hände, känns som om jag har skrattat mig igenom dagen. Jaja får ta igen de nångång. Efter skolan så blev de espresso house hehe..fast den här gången med elli johanna och felicia mysigt va de och bara älskar deras kladdkaka, beroendeframkallande! Sen följde ellibelli med mig hem och vi gjorde nått, kommer inte ihåg vad haha. Nu ska jag fixa lite, hejsvejs!


I AM IN LOVE

Ligger och halvsover i soffan, ska masa mig till sängen istället, mycket mysigare. Och imorn kära vänner börjar jag trlalala 2!! wiii så skönt :D men tror jag måste till skolan lite tidigare och göra lite plugg, är ju en duktig flicka;) efter skolan blir de nog bara att åka hem och inte hamna på espresso house som idag...va de inte jag som skulle börja leva lite nyttigare haha? jaja de är skolans fel, elr nått...men ha en pysig natt puss!



You are the greatest part of me. I love you. Please dont leave me...


Nooooo!

hahah neeeej jag kommer dö! Asså shit min mardröm har slagit in typ, vi ska åka skridskor på idrotten!! jag kaan ju inte haha...fan va jag kommer göra bort mig. fast är ju typ år kvar men ändå, hatar att göra saker som jag inte kan. buhuhu kommer bli ut skrattad av heeela klassen haha stackars mig,..


Men damp

Asså åh mitt humör är i botten, är sur på allt och alla..inte alls bra tillfälle just nu. Men vafan, känner mig som värsta morsan här ju, menmen ibland måste man va vuxen, trotts de suger. Jaja nu har jag iaf tagit en skön dusch och ligger nu i soffan och ska koll på idol.


SKOLAFOTO´10





                                 Emma, Martin, Lollo, Felicia, Tilda, Johanna, Kevin
                                               Elli, jag, Johanna, Linnea, Sanne

Tråkmånsar som inte kom: Adam, Johan, Martin, Michaela, Julia, Safa, Marva

Blåååsigt

Tjaa! Höstig dag, blåser så att håret blir helt gaalet, inte kul. Men idag har det varit en ganska vanlig dag, en skit seg föreläsning om idelogier sista lektioner som jag typ sov på, inte bra. Är helt slut och ska få lite matte gjort nu. Vill ju inte hamna efter och gick ganska bra på provet men känner att de kan gå bättre liksom. Men bloggar mera sen.


Godmorgon!

Då va vi igång igen, måndag..veckans sämsta dag! Alltid lika seg och mycket föreläsningar + att jag aldrig orkar äta frukost på måndagar. Men snart kommer elli förbi sen går vi till skolan och där blir de full fart som vanligt. Efter skolan tänkte jag släpa ut mig själv och springa lite, om jag orkar alltså, haha lovar inget. Ha en bra dag!


Åh sexiiig!

Ne ska ta och lägga mig i sängen, sitter ändå bara och tråkar på fb, mycket skönare att sova ju. Kollade aldrig på ensam mamma söker eftersom min älskade lillebror tog tvn...aja får kolla nån annan dag. Imorn börjar jag 10 och slutar 3, ganska okej dag. Men ha en superduper natt, jag ska sova som aldrig förr haha nej men ja ska sova riktigt bra typ, eller haha skit it ska sova iaf, puss!


hahahah dööör på bilden!!

Min favorit plats

Min favoritplats är att få vara i din  famn. Känna doften av ditt hår och hud. Se in i dina ögon som glittrar mot mig. Känna dina armar  runt mig. Höra ditt hjärta slå och dina lungorna som drar in luft. Mina armar runt din hals och höra hur du viskar små söta ord i mitt öra precis innan vi somnar. Tryggheten. Att få vara nära, omtyckt och älskad. Känslan av kärlek.


Green eyes

Jag har alltid velat haft dom där blåa lysande ögonen, dom som alla lägger märket till. Jag skulle ju kunna skaffa linser, men tycker att ögonen blir så kalla då, dom blir svåra att läsa. Jag tycker att ögon är de finaste på en människa. I ögon kan man se så mycket, känna så mycket. Spelar ingen roll vilken färg eller storlek ögonen har, utan de som finns bakom, de är de som gör dom vackra. Du kan ha dom där blåa lysande ögonen, eller dom där stora bruna. Men utstrålar du inget, elr förmedlar en känsla, ser dom döda ut. Allas ögon är speciella, lika som att varje människa är speciell, och de spelar ingen roll vilken färg dom har, de är upp till dig att göra dom vackra.


This is how life should be...


► play the moment

▌▌ pause the memories

■ stop the heartbreak

◄◄ rewind the happiness

Tjockiis

Har typ bara tjockat mig idag, känns inte bra! Måste allvarligt börja röra lite mer på mig, blir allt för många fiikor och allt för lite spring hehe, men de ska de bli ändring på! Har pluggat lite matte och tvättat massa kläder. Nu ska jag skriva in massa i loggboken sen Ensam mamma söker! :D och duschen efter de. Fast är så sjukt sugen att bara lägga mig i sängen och mysa med en saknad grej.



Harry potter

Kollade nyss på nån ny trailer till den kommande Harry Potter filmen, och måste bara säga att dom blir sämre och sämre! Tycker 1, 2 o 3 är dom helt klart bästa av filmerna. Nu blir dom bara mörkare och mörkare, mer deprimernade. Vill ha tillbaka de där lite gulliga, när man satt och mös till musiken i början och önskade att man va där. Nu ger mig tanken på att vara där rysningar och de är inte gulligt nånstans! Ne de som började som en succè slutade som ett misslyckande enligt mig.


Aaw soo cute!

Fan hur mycket ska en människa få ta egentligen? du har fått tagit emot för mycket, nu räcker de


Ner med 18års gränsen

Seriöst, 18 års gränsen på att köpa läkemedel är den sämsta åldersgränsen på länge. Skulle köpa värktbletter åt min pappa idag men fick inte, tänk om de hade varit jättejätte allvarligt? liksom de kan ju inte va såå många som knaprar typ allvedon bara för att de är kul. Om dom inte tar bort åldersgränsen borde dom iaf fixa så att dom kan köra hem medecinerna åt en. Nej blir sjukt irriterad på de här.


ÅH va seeegt

Asså kommer ingenstans, sitter och äter frukost, eller nej sitter bara och glor...orkar inte börja städa. Tycker man borde ta bort alla söndagar och göra om dom till smålördagar istäållet, skulle bli mycket roligare då. Men nu ska jag göra ett ryck och hoppa in i duschen eller lägga mig i sängen igen hhaha eller om jag är riktigt duktig börja slänga kläder i tvätten. satsar på duschen!


You are all i want. but do i really deserve a beauty like you?


And here it comes again

Gomorgon gomorgon hör fågeln sjunga glatt lalal...nooot!! Jobbigast mogonen på länge, liksom börja bara med att jag vakna ensam i min säng, och sen går jag in till pappa och märker att han har skit ont i ryggen så springer runt på stan och försöker leta rätt på värktabletter men ingen tror på mig när jag säger att jag är 18...aja han mår lite bättre nu iaf. Idag blir de nog en tvätta och städa dag, ska också hinna med lite plugg och planera veckan som kommer, ja så nu kom den igen då, en typisk söndag helt enkelt. Nu blir de frullledags



cptouchskit ÅÅÅH HATAR!

Iiinget på tvn, bästa sömnpillret de asså, blev skit trött helt plötsligt. Och för att jag inte orkar med min cptouchmobil, bläää ska inte köpa touch nästa gång, så segt när man är trött! Aja nu kommer min säng va jätte stor utan någon elli eller philip, inte kul. Åh va skönt imorn ska jag sova lääänge, menar de verkligen den här gången! Men ha en finfin natt babes, gonatt.


OMG!

WOW! Så stolt över mig själv, orkade kolla klart på en hel film ensam. Har jag inte gjort på jag vet inte hur länge, somnar alltid eller blir avbruten av en viss pojkvän;) inte för jag har något emot de men..kolla iaf på Transformers, riktigt bra faktiskt. Och såklart blev jag jätte pigg nu, så får väl trötta ner mig framför datan elr nått..


Mååste ses!!

I rymden finns inga känslor va bara så bra! Asså den hade allt en film ska ha. Den va så jävla kul, haha hela salongen gunga typ av skratt;) en jätte söt film som jag bara måste se igen. Jag råder verkligen alla att gå och se den, tycker den är värd pengarna. Men smaken är som baken, några i plugget tyckte den inte alls va så bra...och den va ju lite speciell men enligt mig helt underbar. Och Bill Skarsgård är ju bara för charmig,  haha fan va jag skratta. Men nu ska jag kolla på nån film med min pappa, hörs nog efter de.










Sean banan!

Ja asså igår när jag och jojjo gick förbi typ igor så stod Sean Banan där, alltså på riktigt! haha och coola som vi är va vi ju bara tvungna att gå fram till honom, va typ vi och massa små skitar..men kom igen, han är ju värsta kändisen! fast tycker iofs att han är värsta dryg men ändå liksom, minnen ju! och jag typ mosa hans fot hahah han ba vem fan står på min fot?! hehe oskyldiig (a)






Yesterday!

Asså igår va en sjukt kul dag! sluta typ 12 men satt kvar i skolan och dryga med dom bästa typ tills 3 haha no life! då stack iaf jag och johanna ner på stan där vi träfffa nadja, linnea, julia och michaela ett tag, blev att gå till igor, inte värt för de är äckligt mycket folk menmen blir väl bättre typ nästa vecka när allt har lugnat ner sig. Vi trängde oss fram där iaf ett tag sen mötte vi upp elli och åt sushiiii, skit gott ju! Lite konstigt i början men ju mer man åt desto godare blev de, verkligen inte sista gången jag åt de. fast dom där pinnarna kan ju ta och..ja asså bläää på dom! Aja sen blev de bio och säger bara, bästa på länge! Så jävla bra, men berättar mer om den senare. Och avsluta kvällen med att åka runt med elli och allt sluta med att hon sov hos mig, myspys. hahah så gullig, ligger och asgarvar i sömnen, haha gullunge.








klant till kille man har haha, men älskar dig ♥

Men tjjaa, va ett tag sen va? men har haft fullt  upp tills nu när philip tog tåget hem, seriöst hatar de där jävla plingplonget som låter när ett tåg kommer till station! Idag har jag iaf myst med min sötnöt. vi gick även runt och kollade lite på stan och låg i parken och typ prata bort tiden. han hann också göra ett stort hål i min vägg hahah asså klaaant! han typ satte sig på min gardin som jag har framför sängen, den som jag råka riva tidigare...haha och sen ba PANG och de va ett hål i väggen haha. stackarn han va helt livrädd för att min pappa typ skulle va skit förbannad på han, naaw älskling då. haha men såg så jävla kul ut. Aja nu ska jag knarka dextro


Toodeluuuee!

Ne orkar inte sitta och slösa bort min tid framför datan, ska gå och va lite pratig med grabbarna. Sen blir de sängen och ladda inför imorn då de blir lite skolan och mycket skratt. Tar med mig jojjo till nya igor där vi ska gå runt och spendera en evighet. Har de bra gullisar, puuussssheeeeeeeej!


sara premiär!

Jajamensan, imorn blir de premiär för mig, kommer att förlora min sushioskuld haha;) nej men dom har lyckats övertyga mig att äta sushi imorn, inte vet jag hur de kommer gå men kul att prova nått nytt. Jag skulle ju hellre äta spicy menmen, ibland får man ju ge sig, och ser faktiskt fram emot de. Haha asså de ser ju inte så jätte gott ut..  

 

Biotiime

Imorn blir de myspys på bio med johanna och elli, vi ska gå på I rymden finns inga känslor. haha tror faktiskt den är ganska bra, och han är ju för charmig. Va evigheter sen jag gick på bio känns de som, eller gjorde de med philip nångång men va typ iaf några månader sen. Men hoppas den är bra och längtar efter biopopcorn, åh såå gott!


Torsdag = LOVELY

Hallihallå, hemma nu då. Asså bara massa chill heela dagen, förutom provet då men de skiter vi att minnas hehe. iaf så hade jag bara två små lektioner och sen sluta ja, sköönt! stannna kvar och åt mat i skolan sen stack jag hem vid 11 och då kom elli hem till mig, vi plugga lite och hade oss. När vi va klara åkte vi sjungandes hem till henne där vi tog massa oseriösa kort, haha så söta. Och hon sjung för mig, så duuktig! Nu så kollar jag iaf på Vänner och är proppmätt, va faktiskt jag som laga maten idag, hehe stolt!


På dejt med kudden nu då ;)

Ne asså nu börjar jag bli lite p-ordet om ni fattar?;) haha skulle nog inte tro de, finns bara en i hela världen som fattar, min söta pälski ofc!<3 men som sagt, trött va ordet! skolan tar allvarligt musten ur mig,  och nu ska jag verkligen läsa den där boken som jag säger att jag ska göra varje kväll men inte gjot hehe...men nu ska jag göra de, lovar. Har iaf varit jätte duktig och nästan skrivat klart den andra tråk dagboken, go me! Men imorn är det torsdag och de betyder att jag slutar halv11, wiiii så sjukt skönt. Fast blir nog kvar i skolan ett tag, aja nu ska jag dejta kudden ett tag hahaa, pusssheeej.



Du + såsen + morötter i min mun? gäärna för mig

Helt fantastisk är ordet, du har alltid funnits i mitt liv, som en trogen vän. Och jag vet att du aldrig kommer lämna min sida, vad som än händer, om jag inte skulle bli allergisk mot dig:o du sitter aldrig fel du...jag älskar verkligen dig, särskilt när jag ser dig med rivna morötter och sån där god sås du vet. Inget annat smakar lika bra i min mun..Jag älskar dig kära fiskpinne! hahaha störd jag vet;) men idag ska jag äta fiiskpiinnaaar! ååh så gotttt hahah


Goodgirls

Brabraig dag idag då, allt gick som på räls elr vad man säger? hehe i skolan så va de kuligt, kommer inte ihåg va vi gjorde men lärde mig nått iaf, tror jag..joo men klart jag gjorde kommer bara inte ihåg just nu. Efter skolan så gick jag och ellibelli till espresso house och tjocka oss som vanligt, så mysigt ju. Sen gick vi hem till mig och va duktiga flickor, haha hon är tooookg! tänker inte berätta varför för då kommer hon allvarligt döda mig hahah. Menmen tog nyss en runda på stan och köpte en miniräknar, gud va intressant va? aja nu blir de lite plugg och the hiills!


Tralalal jag är lite glad

Godmorgon! Vädret är kanooon och sara blir gladiiis! Finns inge bättre än bra väder på en tråkig onsdag, gör allt mycket lättare. Ska ta och tralla till skolan nu med humöret på topp! Hörs efter skolan goodies, pussheeej!


Pallar inte..

Känner mig arg, gick inte bra att sätta upp gardinen jag hade ner, tur att man har en händig pappa! Men nu måste jag plugga inför matteprovet på torsdag, eller så ska jag läsa i den där boken, elr så ska jag bara lägga mig och slöa i sängen...hoppas på de senaste;) men orkar inte med bloggen ikväll, så hörs imorn då jag inte ska göra nånting, förutom espresso house med dom, sen ska jag bara va duktig flicka och skala potatis haha inget liiiv! Men ha en myspysig natt!



Uuu för donken!!

Asså skulle typ köpa flurry med jojjo igår tror jag och som alltid tar jag marängsaken, och när jag skulle beställa så ba neej vi har inte den längre...jag typ stod och gapa i 30 år innan jag fatta va hon mena. De är ju liksom den godaste som finns! Hoppas de bara är på skrapan dom har slutat med den annars vet jag inte vad jag gör, haha stämmer dom;) men dom gör ju verkligen en dålig affär där liksom.


My day

Ligger och degar i soffan nu, blev helt slut. Har träffat Emelie gullunge idag, vi gick lite på stan, dryga med några på donken och typ rev mitt rum haha, så lyckat. men hade iaf jätte kul och hade verkligen saknat henne. I skolan hände de inte något speciellt typ och nu är de idol som gäller. jaha de va min dag de hehe


Täcket får bli du för ett tag...

...de har inte ett lika fint leende som du, men är iaf mysigt. Ne nu blev jag ju trött, ska ta och lägga mig och läsa engelska boken. Har kommit på att de är jätte mysigt att sova med två täcken, då sover man liksom inte lika ensam, har iaf nån att krama då. Imorn vet jag inte alls vad som händer, blir nog att bara ta de lugnt elller stan, får se. Men ha en mysig natt, pussheeej!




Jag vill ha!

Fick för mig att jag ville ha lockigt hår så slängde ihop några flätor, tycker de är så gulligt asså. Har dock aldrig tid eller ork att locka håret innan skolan så därför flätar jag;) avundas verkligen er som har naturliga lockar, fast kanske blir jobbigt efter ett tag..aja jätte fint iaf!




Molly moon cutiie

Så stolt över mig själv, har gjort klart en av dagböckerna, skiit dryga! Bara en kvar, bhuuh orkar inte, men den fixar jag imorn kanske. Nu ska jag dusche sen lista ut vad jag ska ha på mig imorn, och måste börja läsa ut min engelska bok, Molly Moon haha så söt.


Happy!

Hallihallå, finfin dag idag. hade bara en föreläsning sen blev de hål tills klockan va typ halv3, ganska skönt och fick mycket plugg gjort. Köpte också en glass på donken efter lunchen, och en direkt efter skolan, haha. Sen gick jag och pappa och köte mina skor, åh happy! Fanns bara ett par kvar och exakt min storlek, aaw vi är menade för varandra;) handla lite kläder med pappa också, snygg blev han! Nu ska jag skriva lite på nån dagbok, tråååk.


Jag är en sängmissbrukare..

Nu ska jag göra nått som jag har längtat efter hela kvällen, lägga mig i min sköna säng. Fast känns ovanligt tom, hatar att sova ensam, inge kul ju, skit läskigt att sova med jojjo för hon fick typ småm cpryck hela natten, haha så söt;) men ni får ha en trevlig natt typ, slutar 3 sen blir de nog stan, hörs efter de.


Saknar dig ♥

Bästa nån har sagt på länge

Jag och Johanna sötunge Eriksson snackar om killar på väg hem från festen när hon säger värsta klockrena saken..
"Asså du sara, shitpommesfritekillar är bara är skit, de gäller liksom att hitta en bra kille och göra honom till sin alldeles egna shitpommesfrite" Öh? HAHAHA!!


Åh lukten av..

..nybäddat! Älskar de asså åh luktar så gott och så ska man duscha och sen krypa ner i en nybäddad säng, så mysigt. Så nu vet ni va jag kommer göra ikväll, ligga och sniffa mig hög på nytvättade lakan haha;) Men har iaf nyss duschat och känner mig fet efter att ha ätit kebab, sen snart så ska jag kolla på Ensam mamma söker, haha bästa ju.


Tjena degen, står du här och jäser..

haha asså älskar dom där typ raggnings replikerna;) haha fast tror inte dom funkar direkt. Aja har jätte tråkigt så drar med maxen ner´på ibbes och tjockar en kebabtallrik, olala. Sen blir de duschen och tvn resten av kvällen, hörs senare.


Jag vill ha pengar, tack!

Kom på bästa grejen, imorn får jag pengar, wiii! Nice de asså, behövs verkligen nu. Och har lovat mig själv att inte göra av med typ allt på en vecka som förra månaden..hehe. Ska köpa bra saker den här månaden, även om jag vill köpa massa nya kläder så måste jag spara lite faktiskt. Måååste köpa en ny halsduk, och ett par skor, och gå på bio, och åka till älsklingen...typ de jag ska göra, och betala av min skuld på biblan haha;)


Nån som har lite godis till mig?

Nu är de slut med pluggandet, skönt de. nått som också är slut är mitt godis haha, vill ha meer! Menmen har varit ute ett litet tag också och nu blir de sängen med musik och inget godis, känns inte bra..ska iaf läsa solo sen vet jag inte vad som händer.

Haha aaaw så jävla goa!


Galna Glassen Galeeen

Haha ja är så suugen på galna glassen, åt de till frukost igår med jojjo och muummssii! Så kul att man får bestämma allt själv liksom, kanske ska böörja gå dit ist för espresso house? elr kanske inte..men nu har jag iaf kollat klart på idol och måste göra en svenska grej, orkr vekligen inte.


AJEE!!

Åh har skit ont i heela kroppen, asså verkligen ööverallt! Haha kommer inte ens upp ur sängen själv, känner mig gammal...menmen beror nog mest på att idrotten i fredags va sjukt jobbig + att de nog inte bättre av att dansa och hade mig på kvällen, men sånt får man tåla. Pallar inte att berätta om va jag gjorde på festen, och igår träffa jag den sötaste de va myspyys. Konstigt nog hade jag bara mer träningsverk efter att ha varit en dag med honom haha. jaja nu ligger jag i sängen och ska kolla på nått idol avsnitt jag missa, hejsvejs!




Två av alla söta innan festen

I cant stop smile when you do your thing..

Ska stänga av min älskade data nu, trött på den, låter för mycker ju. men imorn blir de skolafoto, haha usch ser jämt ut som om jag vill döda fotografen, sen blir de Core på idrotten, kuuligt de. Och taggad inför festen? jaaa! min älskling är bäääst? åååhjaaaa!:D men kommer ju inte kunna blogga på ett tag för på lördag kommer han till mig, läängtar! goodnatt då.


Toorsdag

skön dag idag då, typ två lektioner sen sluta halv 11 men stanna ar i skolan och plugga. haha gick väl som de bruka, stack till biblan men där hade dom typ talövningar och en gammal gubbe börja snacka medmig om petson&findus haha så söt;) sen mötte jag upp lisafisa, vi gick till kalle på spången och satt där ett tag, mysigt!


My bed is too big for just me...

Nu har jag varit en duktig flicka och lärt mig typ 70 onödiga spanska ord, riktigt bra där Sara hehe, Börjar bli lite trött så ska ta och krypa ner i en tom säng, inte kul! Imorn ska jag iaf träffa lilla lisa, va ett tag sen och tror vi hamnar på kalle på spången elr nått. Börjar typ 9 och slutar 12 wiii så skönt! men godnatt alla


I will never stop loving you ♥


Svettigt..usch!

haha ja asså idag har jag typ svettats skit mycket, jag och elli skulle upp på hennes mammas jobb och höll på dö i hissen. haha usch så äckligt. Hatar att va svettigt, kanske för att jag håller på att bli frisk, jaa så är de ju, haha aja bra de iaf;) jag och mamma dansar runt och dunkar oskar Linnros i hela lägenheten, inte bara jag som är på bra humör.


You make me smiiile

Hallihallå alla glada, kom nyss hem och säger bara me liike the weather! Solen skiner och klart att man blir på bra humör då + att älsklingen ringde och sa värsta söta grejen och alltså ingen kan få mig att le som han, ååh puss på dig:* men iaf en vanlig dag i plugget, efter så drog jag med elli till espresso house, haha stammisar elr vad? aja kan inte få nog av deras kladdkaka, muuummmsiii! Sen gick vi runt och prova massa roliga skor haha no life! Nu ska jag iaf kanske plugga litelite.


Min älskade halsduk is baack!


HATAAAAR

Nej usch mår skit, finns allvarligt inge värre än att vara sjuk, elr jo rotmos...måste göra mig frisk, skulle bara våga bli sjuk på fredag sara, fattar du? haha blä kan typ inte andas..haha stackars mamma kommer låta som en gris hela jävla natten. Aja börjar halv 10 och slutar 3 kanske, ska nog bara hem och vila upp mig. Nu ska gömma mig i en varm säng och låta gulle göra mig frisk med små söta ord ♥ dröm sött babes


Vilken färg?

Jag vill så gärna ha en halsduk, börjar bli såna tider liksom. och måste ju köpa ny mössa, haha hatar de. Men vet inte vilken halsduk eller största frågan, vilken färg..hmm jadu, den tåls att tänka på;)







Sötnöt

Har nyss ätit den underbara farmor soppan;) så gott och passar alltid lika bra när de är ruggigt äckelväder ute. Nu sitter jag i min pyjamsa som är äkta homemade, haha så sexig och så skön;) men ska göra lite plugg nu, typ skriva en dagbok från antiken, lät kul elr hur? haha gud orkar verkligen inte, känner mig helt död.


naw mitt söta kusinbarn


partyy wiiihoooo

ååh gud va kul, på fredag blir de äntligen fest, niice! typ ute på gryta, och elli bor ju där så jag johanna linnea julia michaela nadja och kanske felicia ska typ först dit och fixa oss, helt perfekt. De är typ nollingsfest så hela 1,2 o 3 kommer ju va där, haha kommer bli sjukt kul. Fan va jag längtar!

regna liiite mer va?

Asså usch, de här vädret suger! typ regnar och blåser och blää typ minusgrade. Inte trevligt och min förkylning blir nog inte bättre av att stå ute i regnet, menmen hoppas de blir bättre tills på fredag för då ska de bli fullt ös. Kom iaf nyss hem, gick på stan med jojjo efter skolan, måste få tag på en skön halsduk, och lite pengar kanske hehe skulle sitta fint nu asså. Aja nu ska jag kolla lite på the hiiills, gooodiie!


Snooriiig

Snorigaste tisdagen i hela mitt liv, och kul att jag ska sitta på en 2 timmar lång föreläsning och snörvla. Aja går bra de, idag verkar de som om de blir en vanlig dag, skulle ha träffat emelie men hon verkar va sjuk, krya på dig gmn! Så blir väl att åka hem och ta de lugnt, elr måste fixa en grej, men vill inte gå dit ensam liksom. Men nu måste jag skynda till bussen så inte johanna får damp på mig igen haha, pusshej!



Den bästa av alla mammor

Min mamma är bäst! Hon har varit på kryssníng och hon har varit så söt och köpt en parfym till mig:D Taack mamma! de va Christina Aguilera, älskar den asså. och nu ger hon mig massage, naw vilken ängel:') älskar dig mamma! men nu blir de att knarka halstabletter och lägga mig i sängen, ha en bra natt sötungar.

Speedad måndag

Ääntligen lite lugn och ro, har varit fullt ös hela dagen, precis som jag vill ha de;) men skoladagen va fullsmackad med lektioner och annat, sen sluta jag vid 3 och då stack jag elli och johanna och tog en liten fika, jag älskar att fika! Skulle ju egentligen ha utvecklingssamtal med de blev visst inställt:s så då åkte jag hem till ellibelli och vi gick till hennes häst och höll påmed den, så jävla söööt. Efter de blev de hem och äta en jätte god sallad som mamma slängde ihop och sen ut och gå en snabb prommis med mamma och maxen, skönt de. Nu blir de tv sen en lång dusch!


I`m a beutiful loooser

Ne nu känner jag en så stor lust att bara krypa ner under ett tjockt varmt täcke och bara sooova, haha klockan är typ halv10 och jag håller på att somna, min pappa är liksom fortfarande uppe, då är de illa;) haham men seriöst den där läger grejen tog typ all min energi, haha inget att leka med asså;) Börjar 10 imorn men tror jag åker till skolan vid halv9, har några saker jag måste skriva ut och greja med. Sen blir de hem vid 3 om inte nått annat dyker upp, kanske blir en sväng på stan med nån får se. Ni får iaf ha en mysig natt, pusshej:*




Tjena sexbomb, står du här och tickar...

jag är mätt! Som alltid efter donken, äter jämt överdrivet mycket, så gott ju. har suttit och lekt lite i picasa hehe och nu vet jag inte vad jag ska göra, varldens längsta söndag elr vad:o aja skönt ju:) nått som också är skönt är att imorn är de vanlig skola, inge läger eller konstigheter. Och nått som är ännu bättre är att ikväll börja mitt favoritgeekpogram, haha Ensam mamma söker;) jag älskar de! Men min pappa hatar de så får se hur de här går.


Godaste som finns!

Satt nyss och åt nått av de godaste som finns, majs! Asså åh kan äta hur många burkar som helst, och då har vi inte ens snackat om majskolvar en sommarkväll, ojojoj så sjukt gott. Va så sugen på godis, men så tog jag en burk majs istället, stillar suget liksom;) men snart blir de mat, äter donken med killarna, muumms!




Skiit på dig, snälla

Nej orka de här schemat, haha gick inte så bra, fett tråkigt. Har gjort några sidor matte nu, och känner mig väldigt stolt över städningen alltså hehe. Nu ska jag hitta nått att äta om de går, vill inte ha macka, usch! Kom på att jag har utvecklingsamtal imorn, haha hatar de! Så pinsamt och kan inte hålla mig för skratt, vet inte va de är haha sjukt.


Vill man så kan man!

Haha ja är verkligen en jäkel på at städa, går i 200 hela tiden;) är ju bara för att de är så tråkigt och man vill bli klar snabbt liksom. Nu har jag då rast hehe men tror jag skiter i den och gör lite matte istället. Få se hur de går, borde gå bra eftersom jag är värsta mattesnillet, typ ;) kanske inte är smartast ab alla men inte de som räknas, liksom vill man så kan man!


Allt bli inte som man har tänkt sig

ja de blev visst inge f&f idag, men de finns ju fler söndagar att tillbringa hos dom. Menmen inte butter för de;) även om jag hade sett framemot att träffa dom och äta mig fet på famors godamat. men så idag ska jag va jätte duktig, städa och plugga typ. Har tänkt att de här inte ska bli´en sån där söndag som bara går till spillo framför datan utan att göra saker som jag behöver göra. fast sen så måsta man ju ta de lite lugnt ibland. Bloggar när de finns tid.


haha mitt schema för dagen;)

Uppe med tuppen

Godmorgon solstrålar! Blää på vädret men är de söndag så är de, hatar söndagar. Jaja vakna tidigt som vanligt, har duschat och ligger nu i sängen och myser med datan;) idag blir de först att dra iväg till f&f och tjocka massa mat och fika, mummsii! Sen blir de hem och göra lite matte tror jag trallala, vill ju inte komma efter. Har inget annat inplanerat såblir en luugn dag, hörs senare.


Från fb..

Du bevisar att drömmar kan bli till verklighet, jag älskar dig ♥


You`re my first, my last, my everything

Hemma från gulle nu, saknar han redan. Iaf så kolla vi på film, åt godis, han försökte lära mig spela gitarr hehe misslyckat..tog också som vanligt en tripp till espresso house och åt massa god mat med hans familj. Nu känns de som om min hals håller på att svulla igen, inte skönt. Ska snart sova tror jag, eller inte, vet inte när men lär väl märkas;)






You`r my life

Asså är så trött så de finns inte, klockan är 7 och jag typ sover. Ska kolla på idol sen blr de allvarligt sängen, kul på eb fredag men vadå, fett jobbigt att kampa med min klass, heelt galet hahah. aja va iaf värt de! Imorn blir de mysdag med älskling, film, godis, massa kuddar och ja mysigt bara. Åker med 9.35 tåget sen vet ja inte om jag sover där, tror inte de efterdom hans lillebror fyller år på söndag. Ska iaf bli en jätte skön dag. Nattinatti.


I`m a real skogsmulle..noot

Ska berätta lite om mina två dagar ute i skogen dåra, stället vi va på hette typ fjällnora ochva verkligen asmysigt! Vi sov typ 20st i ett stort tält som va helt omöjligt att få upp, haha höll typ på i två timmar..sen lekte vi konstiga lekar och lärde oss att göra upp eld och annvända spritköken eftersom vi va tvungna att laga all mat själva, gick väl sådär med maten menmen. Sen nästa dag efter en kall natt blev vi väkta äckligt tidigt och då skulle vi ut och springa typ 5km och sen paddla lika mycket typ. jag och elli va värsta teamet, hahah höll inte alls på att välta hela båten och skvätte inte alls vatten på allt och alla..absoluut inte;) På kvällen bada vi och satt vi lägerelden, skit mysigt. Gick också en spökvandring, haha shit va kul de va, gud asså äälskar att bli rädd! Blev iaf mycket roligare än vad jag hade tänkt mig, fast hade räckt med en natt i de inte så mysiga tälten. Nu har jag världens träningsverk i rumpan, haha? men någon riktig skogsmulle blev jag nog inte..








Så jävla söt

Kolla in ögonen, kolla in smilet, kolla in..hela han;) fett söööt!









I am dead

Ääntligen hemma, asså shit är helt jävla slut. Skit roliga dagar asså verkligen minnen för livet! fast samtidigt så sjukt jobbiga, typ när man inte kan sova för att man fryser så mycket att man skakar. Men får faktiskt skylla mig självnär jag absolut skulle bada i de svinkalla vattnet och sen tro att jag skulle kunna värma mig nånstans, iinte smart. Aja kul va de iaf och berättar mer sen för nu ska jag lägga mig i en skön soffa och bara vara död.

Skogsmulle oohyes!

Ne nu jävlar, blev helt plötsligt skit taggad inför lägret efter lite snack med några, kommer nog bli askul. Nu ska jag fan ta över hela skogen och bli västa skogsmullen, hahah drömma kan man ju. men har typ packat klart och letat fram vantar och pappas mössa haha såå snygg..aja måsta bara ringa sötkorven snart, kommer typ inte kunna snacka med han på nästan 3 dagar, buhuhu! Men hoppas jag kan träffa han när jag kommer hem. Ska ta och skutta ner i ljuva sängen nu, måste ju va pigg om jag ska orka bära ner allt till skolan, kommer se ut som en jävla packåsna ju haha jaja vem bryr sig? Hörs om ett lååångt tag typ några dagar, om jag inte gått villse i skogen elr blivit upäten av nån björn hehe;) Pusselipussheeej!:D



Ååh geee miiig

Seriöst, är så sugen på en stor chokladig chokladkaka, muums! Finns typ inge bättre än en god stor efterrätt, elr jo men nästan inte;) älskar att va hemmas philip för där får ´man jämt en kladdkaka med massa bär efter maten, mohaha mee liiike! Men nu...IDOOOL!:D


Cpbilder

Haha hitta lite konstiga bilder på min mobil, brukar bli så här när vi försöker va duktiga, menmen så söta;) har förresten nästan packat klart, måste bara hitta en mössa och vantar.













Paniiiik

Hejsvejs, hitta ett mellanrum i min fullsmackade dag som har kantast av paniiiik, mest över att jag ska sove i ett kallt tält två nätter och frysa skiten av mig, är ingen kampingmänniska alltså, och att jag inte har packat riktigt,hehe..men ser ändå fram emot de, liksom försöka paddla kannot, spökvandring, lägereldar och nattbad måste ju bli lite kul. Idag har jag handlat mat med dom andra, försökt göra lite plugg men gick ju som de gick, Efter skolan hann jag dela en kladdkaka med elli och sen mötte jag emelie. Nu ska jag packa!


I am readyyyy

Gomorgon, solen skiner och jag är på topp;) drar snart till skolan och lekeer lite med kopiarton tillsammans med johanna sen blir de fullt ös hela dagen. Måste handla mat, träffa emelie och paaaackaaa!! Liite panik eftersom jag inte ens har en sovsäck men de löser sig alltid. Få se om de kommer någon lucka då jag kan blogga, hejsvejs.


Sara goes biffiiig

jaha men har duschat nyss och typ skit ont i benen, typ växtverk, iinte skönt, ellr så har jag börjat fått muskler:D haha jaa så är de ju, kommer bli värsta biffen nu ju;) Ska iaf ta och bädda ner mig i sängen, smsa lite med gulle tills jag somnar. Börjar halv10 imorn skönt med lite sovmorgon iaf, ska be elli möta mig imorn så slipper jag gå ensam till skolan, hatar de hehe. Men ni får ha en trevlig kväll, dröm sött babes.


Dagens snygging

Alltså han är bara för söt, Ashton Kutcher, haha grrr;) och han är liksom kul också. Kollade på What happens in Vegas och där är ju han med, och gud va söt han är i slutet! Haha smääälter bara, aaw gulliiiig!






Rullar fram nudå ooja

Ja och nu mår jag ju sådär äckligt som man bara kan göra när man har ätit överdrivet många potatisbullar, usch känns som om jag blivit en köttbulle typ haha elr nått, menmen får skylla mig själv så. Aja mumsigt va de iaf, som vanligt dåra. Nu blir de att tjocka framför dumburken med söta pappsen, halv8 hos mig börjar ju idag;) haha älskar de! och imorn börjar väl idol? wiii har längtat såå, typ bästa programmet i världen, typ asså.


I am a smaartiiis

Nu har jag varit en duktig pluggis och gjort klart nästan all matte, så stolt över mig själv. Men pappa ringde nyss och sa att de skulle bli potatisbullar, ååh måste hem, älskar de! kan allvarligt äta hur många som helst hehe. btw så älskar jag att plugga på biblan, de är liksom där den smarta sara kommer fram;) hörs senare ikväll när  jag har blivit feet av potatisbullar haha.


Nee skoja bara

haha ja känner att jag måste göra lite matte eftersom alla wspass går bort i veckan så jag dissar topmodel och sticker till biblioteket och pluggar, goooodgiiirl:D har typ en skuld på 150 spänn men tar den sen hehe. Hörs sen gullisar.


Olala

Haliihallå, hemma nu då. Va en vanlig dag i skolan idag, stanna kvar och försökte göra lite matte med några, gick väl sådär. Sen så skulle vi egentligen gått och handlat mat tills lägret men va typ bara jag felicia och linnea där så vi tar de imorn på rasten istället. Nu ska jag iaf börja tänka på vad jag ska packa ner tills lägret, lite panik menmen. Ska kolla ´klart på topmodel nu sen vet jag inte vad som händer.

.


Du skulle bara våga....!

Seeg dag elr vad? Men ganska skönt egentligen, blir en fullspäckad vecka nu ju, läger och hela alltihoppa, men ska bli kuuuligt. Nått fel på mig kanske men längtar till skolan, förutom att gå upp tidigt då..men annars så är de kul, liksom träffa alla och så. Bättre de än att sitta hemma och uggla hehe, får inte ha tråkigt för då tänker jag bara på hur mycket  jag saknar min babe och då blir de deppigt värre! Så har förbjudit mig själv att ha tråkigt, haha smart tycker jag. Så asså sara du skulle bara våga ha tråkigt igen, okej?;) Menmen har kollat in mina måste ha skor ett tag nu, så snygga till hösten och perfekta att ha i vardagen liksom. Ska köpa dom så snart jag har fått pengar :D men nu blir de att krypa ner i sängen och mysa, hare bäst!




Topp 3 med erik hassle

Denna underbara pojken har åter hittat tillbaks till mitt hjärta. Lyssnade på han hela tiden för ett tag sen, kommer ihåg hur jag och emelie spela nån av hans låt om och om igen heela natten, hahah liite tjatigt kanske. Men bevisar bara hur beroendeframkallande han är, älskar han! Nått med hans röst gör den speciell + att jag tycker han ser så kul ut haha, asså håret och hela allt liksom, så sötiii.

Topp3: 1. Standing Where You Left Me
             2. Love Me To Pieces
             3. Wanna Be Loved








Myspyyys

Hemma nudåra, heelt slut, känns som om nån har stoppat bomull i mitt huvud asså orkar typ inte tänka. Haha men asså shit kulkul dag igår med ida, tobbe och våra söta mammor. Vi åkte till ängsö och grilla och bara tog de lugnt liksom, skratta verkligen åt allt eftersom både jag och ida va typ sjuka och orkade typ inte göra nått. Menmen sen åkte vi hem och somna i hennes säng, vakna efter typ tre timmar av att de va mat, haha mysigt ju. Sen resten av kvällen blev de kräftskiva, maaaasssa prat och film. Riktigt sköna dagar med sötan. Nu blire att göra mig frisk framför tv.


Tältdöd

Nu är raggsockor och pyjamasen på plats, precis vad jag behöver. Fååår inte bli sjuk, ska ju träffa Ida imorn och var typ år sen vi sågs sist. men om jag inte blir sjuk nu kommer jag verkligen bli sjuk tills nästa helg, ska liksom tälta!:o haha fatta kallt de kommer vara, och vi planerar att bada så kommer nog bli sjuk. Jaja om jag inte skriver nått efter de så har jag nog frysit ihjäl hehe. Men ska bli kul att typ kampa med hela nya klassen, fast inte riktigt min grej men ändå fett mysigt. Iaf så prata jag med pälski för ett tag sen och asså tänker på dig gmn, finns här de vet du<3 Nu ska jag ta och göra mig frisk i sängen, sovgott alla söta!


Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

Ett litet cpbarn här

Helt jävla sluuuut, seriöst tror jag är lite små sjuk menmen går över snart. Igår hann jag inte blogg eftersom jag va med Philip den söta, lika bäst som alltid. Vi satt och mös på Espresso House och drack oss feta på latte hihi. Idag så va de en ganska lugn dag i skolan, alla va typ jätte sega. hehe jag och lilla elli hade kul i kopiatorn, så söta. Och när jag sluta hann jag ta en snabb fika med linnea julia elli och dom, kladdkaka i mitt hjääärta!! Iaf så blev de att möta mamma sen och kolla på jacka, fick en från bikbok, tack sötis mamma:) träffa min vän lisa och drog med henne på en till fika hehe mitt liv elr vad? Aja sådärja, nu ska jag ta och dö lite grann, pusshej!


hahah cpgriiiis

Godnatt dåra

Sådärja, nu orkar jag inte nå mera. Blev fett trött och vill sova så de blir imorn fortare hehe. Och kom på att de är 1september idag, känns faktiskt skönt med höst. Nu blir de äntligen att ta fram halsdukarna och raggsockorna, me liiikee! Men nu ska jag ta och få lite skön sömn, blr att gå upp tidigare imorn, börjar halv 9 tror jag och slutar 12. Ha en mysig natt, byebye cuties.



Nördtime!

Färdig duschad och happpyy, konstigt hur mycket en dusch kan göra;) Men nu så har jag lite tråkigt så tänkte nörda sims3, hehe bara så kul typ, fast man måste ju va på humör annars suger de. Men hörs när jag har töntat klart, pusssheeej!

 


Hihi jätte söt jag vet...INTE

Nice dag idag, började 12 och slutade typ vid 15, skönt! Hade liksom bara två lektioner och basgruppssamling. Men efter skolan så gick jag och träffa Emelie, vi typ snacka och tog lite bilder med hennas Mac, såå avis så de finns inte! Menmen man kan ju inte få allt. Har iaf varit lika duktig idag och lagat mat åt Max, blev nått som jag inte vet vad de heter, gott blev de  iaf, som alltid när jag lagar mat;) Nu ska jag hopppa i duschen och fixa lite. Ska ju träffa älsklingen imorn, åh har saknat han så mycket, ska bli bäst.


Men gud, babyfishface.se! hahaha


RSS 2.0