Mammas pannkakor (L)

Har varit en ganska vanlig dag idag, slappa lektioner och så. Följde med Emelie hem efter skolan, vi prata mest och sånt. När jag kom hem gjorde mamma sina goda pannkakor, älskar dom! Hon kanske inte är den bästa i köket men hon är iaf världsbäst på pannkakor, de förgyllde min dag. Men hinner inte blogga nå mer, ska duscha och fixa kläder och sånt tills imorn.

    


Vem är sötast?

Har snöat in på ett porgram som går på Disney Channel..de heter iaf Jonas nånting. Jag och Max kollar på de typ hela tiden och de är dom där Jonas Brothers som är typ huvudkaraktärerna, ganska bra faktiskt. Men tjej som jag är har jag börjat tänkt på vem som egentligen är sötast? Kevin, Joe elr Nick?







Jag tycker iaf att Nick Jonas lätt är den sötaste av bröderna, han ser så snäll ut. Har kommit på att jag är svag för killar med lockigt hår..






2 DAGAR KVAR!!

Jag blir galen! Lääängtar ihjääl mig!! Orkar inte vänta längre, vill vara där nu! Ska bli skit kul. Hoppas bara att tågen inte blir inställda elr nått så att vi missar hela grejen..men de kommer aldrig hända, skulle va värsta oturen. Men de kommer bli bäst!                                


Våren kommer

Sluta kl.13 istället för 14.30 idag, jätte skönt! Hade ingen franska för de va många sjuka och så har vi ju haft nationella i engelska idag. Gick nog bra, va inte så svårt som jag trodde men får se hur de gick om typ 50 år elr nått..men idag är de finaste vädret, älskar de!! Känns verkligen att de börjar bli vår, såg faktiskt gräs idag, de var iofs brunt och jätte blött..men de va gräs så skit i de. Aja idag ska iaf jag och lillbrosan va ensamma hemma men de kommer gå bra. Jag ska va duktig och laga tortellini, de är skit gott och jätte enkelt, bara att blanda lite grejer. Sen blir de nog popcorn och tv elr nått, men de kommer bli kul. Max är kul, särskilt på tågstation..haha nämner inga detaljer.
                                              


Ballerina Kladdkaka

Sitter just nu och äter nya Ballerina Kladdkaka med lillebrosan. Jätte gott! Särskilt om man doppar i mjölk, muuummms. Ingen av oss trodde de skulle va gott men de va den godaste "kakan" jag har ätit på länge, smakar verkligen kladdkaka fast mer ballerina liksom. Helt underbara! Men ska mumsa vidare nu.

.

Söt pappa i bil

Hemma från en ganska lugn dag i skolan med so, spanska, fysik och showgrejsimojs. Som vanligt hade jag och Emelie lika roligt på fysiken, skulle kolla på film men vi rita på varann ist, mkt roligare ju. Sen när jag kom hem gjorde jag inte så mkt tills jag och mamma åkte för att handla lite mat och så. Såg min pappa i en bil btw, han såg jätte liten ut, och så vinka han sådär gulligt, sötste pappan i världen. Haha säger bara "Please don`t eat my banana. " Haha pappa fattar. Nu börjar de iaf lukta mat så ska gå och äta.


  

salem al Fakir

Vakna vid halv 12, duscha, frukost, kolla på popcahontas (a), städa rummet och nu sitter jag här och lyssnar på underbara Salem al Fakir. Blev så arg när han inte vann igår, han var ju så nära och är världens sötaste. Älskar hans låt! Den är så..skön liksom. Blev helt kär i han igår, tkr han är skit söt med sitt lockiga hår och stora söta helt underbara ögon. Men nu ska jag iaf måla naglarna och lyssna på muik som vanligt.


hemma

Kom nyss hem från Lojsan, har sovit där, jätte mysigt. va och fika med Lisa, Nicklas och några som hette typ Tommy och Elisabeth..vet inte vilka de är. Men iaf så sitter jag nu och försöker göra spanska men de går inte så bra, tror jag ska göra den i veckan ist, på biblioteket elr nått. Orkar inte göra någonoting idag, vill bara ha massa godis! Blir jämt sugen på godis när jag typ inte har något att göra, som nu..men de kommer nog fram lite gott framåt kvällen om jag har tur.




Ge mig sommar!

Jag vill ha sommar!! Orkar inte kalla vintern längre. Vill bada, äta glass, sola och bli brun, njuta, bara ta de lugnt och inte minst ha kul! Tänker tillbaka på sommaren och blilr helt varm i kroppen. Här kommer några bilder som får mig att tänka på sommaren 09










Hinner inte

Har bara inte orkat blogga tidigare, har varit så mkt så jag hann inte igår. Va på typ duvan sen direkt på sista utvecklingssamtalet innan resan till gymnasiet börjar, skit sorgligt..vill inte lämna min handledare!! Han är bästa och har verkligen hjälpt mig att utvecklas, har alltid känt att jag kan berätta om de är nått som har hänt för honom. Satt med gråten i helsen vid vissa tillfällen..men de kommer gå bra de här. Idag har jag iaf varit med Emelie, vi typ greja lite, skratta som vanligt, vi är verkligen så normala..men vi har kul så de spelar ju ingen roll. Men nu ska jag göra nått test om hur mobilberoende man är, kommer nog inte gå bra..

10 dagar kvar

Kom på värsta grejen idag. De är 10 dagar kvar, bara 10 dagar kvar tills jag och min Lisa ska åka till Stokholm och se..MIKA!!! Heeelt sjuuukt! Haha vi kommer va helt galna och typ hyper flera dagar efteråt men de kommer bli skit kul. Kommer bli en dröm som går i uppfyllelse. Mikas musik har alltid fått mig att tänka på annat och se ett ljus i mörkret. Haha kommer ihåg när jag och lisa kunde st1å och dansa till Mika i flera timmar, måste sett helt sjukt ut men man blir verkligen glad av hans musik. Lääängtar!!


!

Älskar er <3

Hemma från skolan nu och sitter och lyssnar på lite musik. Helt okej dag i skolan, massa tjejsnack med mina flickor idag. Dom hjälpte mig reda ut vad jag egentligen känner och sånt. Ni är för underbara! Men iaf så har jag inegn aning om vad jag ska göra nu, måste göra franskan men den får vänta tills ikväll. Jag hittar nog på nått, annars blir de väl att sitta framför datan och begrava mig i min älskade musik.

Sötaste som finns..

Älskar barn! Särskilt dom som är söta, små, snälla och inte jobbiga som vissa kan vara..men jag har hittat en ny hobby, att beundra kändisbarn, dom är såå söta! Alla barn är såklart jätte söta men de är kul att se likheten mellan kändisar och deras barn. De är också roligt att se vad som har för söta kläder och hur dom har håret. Längtar till jag får barn då man kan köpa söta grejer och fixa håret, fast jobbigt när dom skriker och bajsar..men de är ju ett tag kvar så jag får nöja mig med att kolla in kändisbarnen. Här kommer några bilder på min absoluta favorit, Suri Cruise, hon är bara för charmig, helt underbar..







Bilder från stan





                                                                                                   







Zzzz

Sjukt trött! Har inte sovit många timmar i natt. Jag och Emelie hade jätte roligt med mkt skratt som vanligt, vi satt mest vid datan, ringde till några killar, åt godis och prata massa. Men bion va väldigt bra, alltså de va " Alice i underlandet " vi såg, blev ett väldigt mysigt biobesök. David mobba mig för att jag åt upp alla popcorn..men liksom vem gillar inte popcorn? Äälskar de! Men iaf så var de jätte trevligt och allt de dära. Orkar inte lägga upp bilder från igår nu, lovar att dom kommer imorn. Tror inte jag ska blogga nå mer idag, ska prata med kompisarna istället.


It`s a beautiful day!

Vakna nyss med ett leende på läpparna! Solen skiner och de kommer bli bästa dagen idag. Ska snart möta Emelie i stan och vi ska gå runt och pröva massa kläder, kommer bli lika mkt skratt som vanligt. Sen blir de att gå på bio med Lisa, Våffelmannen (Nicklas) och David, kommer också att bli skit kul. Efter de har jag lovat att äta typ familjemiddag med min saknade brosa som jag inte har träffat på månader! Så de ska bli skönt att träffa han igen. Och tillsist åker jag hem till pappa så ska jag och Emelie sova där. Känns som om dagen kommer bli bäst med massa skratt, mys och förhoppningsvis nya kläder. Kommer massa bilder sen.

Hellström <3

Just nu sitter jag och lyssnar på bästa Håkan Hellström, han är så underbar. Blir alltid lika glad av hans låtar, de ligger så mkt känsla bakom och är helt kär i hans underbara röst! Den är så äkta och får en att verkligen tro på vad han sjunger. Kan inte sluta lyssna, jag är beroende. Han har varit en favorit sen många år tillbaka men tröttnar ändå inte. Haha brukar annars va en expert på att lyssna sönder låtar men de går verkligen inte med Hellströmd låtar. Håkan Hellström = KÄRLEK






Sara goes duktig

Vakna jätte tidigt idag, typ 8! Lite drygt nu när man har lov, vill ju sova länge. Men jag har varit jätte duktig idag, städade hela lägenheten, gjort lite franskagrejs, diskat, plockat ur diskmaskin, sorterat tvätt och ska snart göra de sista på matten. Är såå stolt över mig själv, bra gjort Sara! Tacktack..Aja nu sitter jag iaf i soffan och lyssnar på lite musik. Men ska börja med matten nu, hörs sen.


Bilder från igår









Love is in the air..kanske?

Kom nyss hem från en riktigt mysig kväll. Va jätte nervös precis innan vi skulle träffa dom, haha kunde knappt gå men de försvann direckt efter första kramen. Sen typ åkte vi hem till David och prata massa, åt god mat och kolla på " Prinsessan och groda " som faktiskt var riktigt bra, kommer inte ihåg så jätte mkt eftersom jag inte kunder koncentrera pga David, Börjar tro att mitt horoskop stämmer, gillar verkligen David..får se vart de leder. Men kvällen va iaf jätte lyckad, även om jag hade stora problem med den där toalettdörren haha..men aja hade jätte roligt. Tog lite bilder men orkar inte lägga upp dom nu, får bli imorn istället.

Pirrigt värre

Har inte hunnit blogga försen nu, har fixat mig tills ikväll då jag ska träffa Lisa, Nicklas&David. Vi ska typ ha myskväll med film och tacos, ska bli jätte kul men börjar bli lite pirrig, David är skit söt och Nicklas har jag aldrig träffat men han verkar snäll. Haha kommer säkert virra runt som vanligt men de kommer bli bra.. Ska snart ta bussen ner till stan och träffa Lisa, vi ska hämta min saknade kamera, köpa lite grejer och typ lämna tillbaka en bok på biblioteket. Men vi får se vad kvällen har att erbjuda, de stog i mitt typ horoskop att jag kommer börja lära känna en person bättre och de kommer leda till en spännande resa i kärlekens tecken..ska bli spännande att se om de stämmer. Men måste gå till bussen, kommer förhoppningsvis massa bilder sen.

Myskväll med mamma

Håller just nu på med att hjälpa mamma med maten. Pappa och lillebrosan är inte hemma ikväll så vi passar på att ha en riktigt myskväll med film, popcorn och tända ljus som är ett måste, nu gäller de att njuta av lugnet medans killarna är borta. Kommer nog inte blogga nå mer idag utan tänker läga ner all tid på min söta mamma.

 

Misslyckad dag...

Äntligen hemma från en ganska misslyckad dag på stan. Fatta inte va jag skulle ner dit och göra egentligen förutom att hämta min kamera på pappas jobb, fast de gick absolut inte eftersom han hade "glömt" den hemma..typiskt pappa. Så bestämde mig för att va lite duktig och gå till bibloteket och plugga istället, men då kunde jag inte koncentrera mig för att de satt en jätte irriterande gubbe bredvid mig och smaska på massa godis, och han luktade läskigt..haha men för att göra mig lite gladare gick jag och köpte kläder, två söta kjolar och en
halsduk. Kommer kanske bilder senare om pappa kommer ihåg min kamera imorn...

Får bli lite söta bilder på Lisa&Emelie istället

.

Daimglass my love

Vakna typ för ett litet tag sedan, har duschat, druckit massa te och sitter nu här och lyssnar på musik. Ska snart klä på mig och ta bussen ner på stan, orkar inte va hemma idag + att jag måste hämta min kamera på pappas jobb. Sov skit bra idag, haha drömmde om massa daimglass..inte konstigt eftersom jag och Emelie proppa i oss ett helt varsit paket igår, men de är ju så gott. Skulle lätt kunna gifta mig med daimglass! Men nu ska jag försöka klä på mig, fast jag orkar inte alls men jag måste.



Skön dag med bästa

Åkte hem till Emelie idag. Vi kollade mest på film och pratade om massa saker, och satt vid msn och sånt såklart. Bästa Emelie hjälpte mig att fixa till lite i bloggen, haha jag fattar typ inget så de är tur att jag har henne..men jag ska försöka lära mig snart. Tyvärr så glömde jag min älskade kamera hemma så de blir inga bilder..men dagen blev iaf jätte lyckat och med massa skratt som vanligt.

RSS 2.0