Pallar inte okej?

haha sitter och töntar en grej på nån sida, några i skolan visa de idag, haha så sjukt kul ju. Tänker inte berätta va de är;) allvarligt ni kommer tro att jag inte ha nåt liv haha aja kul iaf. Men orkar verkligen inte blogga nå mer idag, inte alls lust. Men vi hörs väl imorn skulle jag tro.


Duktig flicka

Väldigt slapp dag i skolan, typ nästan 5 timmars hål, så jävla segt menmen. Hade lite olika lektioner och typ så, helt okej dag. Och imorn börjar jag 12, åh så skönt! Nu håller jag iaf på att steka lite hamburgare åt min sjuke lillebror, så duktig flicka. Men han skulle bara våga smitta mig, usch hatar att va sjuk! Måste tillbaka till burgarna nu, byebye!



Usch, fy och blää

Gud va trött jag är, tror nästan jag håller på att bli sjuk. Hatar att va sjuk, jag får inte bli sjuk ju, ska träffa Philip på torsdag liksom. Ska kolla på Fångarna på fortet nu sen blir de att tycka synd om mig själv i varma sängen, hehe. Min söta mamma gjorde pannkakor till oss idag, uppskattat!


Think something is wrong...

Nått konstigt med mig idag..har typ kissat 15 gånger idag! Jag brukar liksom aldrig kissa i skolan för tycker de är pinsamt, men idag har jag bara inte kunnat hålla mig, fett jobbigt ju. Har liksom inte druckigt extra mycket eller nått, kanske va för att jag snodde lite kaffe imorse, blir extremt kissnödig av kaffe. Nått jag också blir sjukt kissnödig av är när nån petar mig i naveln, jag vet helt rubbat. Inte för att folk brukar gå runt och oilla mig i naveln men när de väl händer liksom. Jaja nu ska jag göra ett besök hos min käre vän toalettstolen, haha hejsvejs!


Fy Sara!

Ojojoj helt jävla slut så de finns inte. Idag var de ju första dagen i skolan som vi faktiskt hade riktiga lektioner, även om vi inte gjorde så seriösa saker så blir man fett trött. Och vi hade typ hål i en evighet, va inte alls kul eftersom jag inte har så mycket pengar så kunde ju inte gå till stan och göra nått. Menmen tog en snabb fika med Johanna och Charlie, haha vi är ju så lyckade, aja kul va de iaf. Nu vet jag inte vad jag ska göra, bara ta de lugnt tror jag. Är så sur på mig själv, glömmde usbn hos pappa, usch på mig! Får hämta den imorn kanske. Men ska ta och bli av med min inte så älskade huvudverk.


Ååh jag vill haaaa!!!

You`re my sunshine

Äntligen så är jag rätt så nöjd med bloggen, och kan bara tacka Emelie, du är bäst gmn! Vad skulle jag göra utan dig<3 Men nu är jag jätte trött så ska kanske ringa gulle och krypa ner under mitt varma täcke. Vi hörs imorn sötnosar, godnatt!


Teamwork

Har nyss kommit ut från duschen, jag vet att jag skulle bada men orkade inte. De va himla gott med tacos, jag och lillbrosan är värsta teamet när de gäller att fixa mat, asså om vi blir tvingade. Har också packat ner massa kläder eftersom jag ska hem till söta mamma imorn, ska bli skönt att träffa henne. Och nu sitter jag i sängen och har tagit på mig pappas pyjamas, äälskar den! Men måste tänka ut vad jag ska ha på mig imorn.


I`m boored

Haha usch, har jätte tråkigt. Och somvanligt när jag har tråkigt blir jag jätte sugen på godis, men de jobbig är att jag har inge godis:o så sjukt irriterande. Hade en munk men den råka pappa slänga..menmen ikväll blir de iaf tacos, skulle ätit de igår men blev donken ist hehe, vi va för lata helt enkelt. Ikväll har jag bestämt att jag ska ta ett lång varmt bad med sånadär bubblor i, åh läängtar.


Jag får spader!

Åh jag hatar de här, har försökt att fixa bloggen lite, men de går inge bra. Blir så arg, och blev inte alls som jag hade tänkt mig men orkar inte greja mera. Den här dagen har typ gått sjukt fort, vet inte vad jag har gjort. Följde med pappa ner i tvättstugan lite sen har jag bara chillat. Imorn är de ju skolan, ser inte fram emot att gå upp tidigt, börja 10 så blir väl inte såå tidigt men ändå. Nu ska jag gå och dricka lite cola så att jag lugnar ner mig.


Söndag

Då var de dags för ännu en söndag, gillar inte söndagar, tråkiga! Men igår så snacka jag massa med pälski och råka somna när jag prata med babe, hehe taskig jag är. Idag vet jag inte alls vad som händer, inget tror jag, ganska skönt att ta de lugnt också. Skulle åkt till farmor men så blev de inte, får ta de nån annan dag. Bloggar senare.


Äntligen klart

Åh äntligen klart! Tog ett tag men är ju helt klart värt de, är ju bra att ha när de blir att skriva massa uppsattser och sånt, nått jag verkligen inte längtar efter. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och äter godis, snacka nyss med Emelie en massa. Men ska mumsa vidare, hare gött.



Jag hatar..

Jag hatar när saker går långsamt. Tex när de tar år för folk att berätta saker, elr typ dom som går jätte sakta mitt i gången på Ikea. Eller som nu när de tar jääätte lång tid att ladda upp saker, skulle installera Office Hem och Student som jag fick av pappa, och de tar sååå lång tid! De stog att de skulle va klart om nästan 2 timmar! Jag dööör, får allvarligt spader haha. Vill att allt ska gå snabbt, man har faktiskt inte all tid i världen. Och den här uppladdningen gör att hela datan blir seg. Men de är ju snart klart..typ om några månader om jag har tur.


Never ending story

Sitter och kollar på Never ending story med lillbrosan och pappa. Älskade den när jag va liten, kommer ihåg att jag kolla på den med mamma, värsta minnena. Den flygande hunden är bara för söt, haha älskar den.


En av dom bästa känslorna

Imorse vakna jag vid 8 och fick panik över att de bara va en halvtimme kvar tills jag skulle va tvungen att gå till skolan. Men så kom de vandrandes glad tanke till mitt lilla huvud, de är lördag och du får sova hur länge du vill. Asså gud känslan jag får när jag upptäcker att jag får somna om i min varma säng är helt underbar, jag älskar den, inget slår den känslan.




Blää för frukost!

Nu har jag ätit frukost, duschat, och klätt på mig. Frukosten blev som vanligt ingen hitt eftersom jag hatar frukost, har svårt att få ner de även om de är gott, men man måste ju. Hotellfrukost är en helt annan sak, kanske för att jag inte behöver plocka fram eller undan själv, hehe lat I know. Idag blev de iaf en skjorta och strumpbyxor, hade helt glömt bort att jag hade den, så mysig. Men nu ska lägga in lite ny musik i mobilen sen vet jag inte vad jag ska göra, bara ta de lugnt tror, tycker jag har förtjänat de. Och ikväll blire  tacos, mums!




Lördag

Godmorgonn solstrålar! Inget gör en morgon bättre än solen, är de fint väder ute är de så mycket roligare att vakna, är de grått och regnigt vill man bara gömma sig under täcket med ett uselt humör. Vad som händer idag har jag inte planerat än men nått lär väl dyka upp, känner mig lite sliten efter första skolveckan så kanske bara ska ta de lugnt, men man vet aldrig med mig. Nu ska jag iaf ta mig upp ur sängen och äta en god frukost, om jag orkar. Hörs snart!


Nollning

Aa asså de blev mycket roligare än vad jag hade trott, haha skratta så sjukt mkt. Men iaf så gjorde vi helt knäppa saker som att leka hund mitt på stan, sjunga så högt vi kunde på biblioteket, fria till helt random folk, jaga cyklister, dansa inne i skrapan, krypa runt på Ica och massa sånt. Som typ avslutning tvinga dom på oss sopsäckar och blöjor på huvudet, vi skulle tydligen bada i svartån. Haha vi såg helt sjuka ut, typ 70 pers som kommer trallandes med blöjor på huvet. Och de va ganska kallt i vattnet, fast va ju iofs frivilligt men klart man ska görat, liksom är inte alla dagar man får bada i ån med en blöja;) verkligen minnen för livet! Haha men man blev sjukt trött så måste verkligen sova nu, ska bli helt underbart att få sova ut imorn. Dröm sööt, känner på mig att jag kommer drömma skumma drömmar efter de här...godnatt babes!


Sjuk dag

Haha ja asså den här dagen har varit så sjukt kul på alla konstiga sätt, nollningen va bara bäst. Berättar mer om den senare jag. Iaf efter skolan så va jag först med Elli på stan ett tag, sen blev de att träffa Louise. Vi typ käka massa godis hela dagen och låg i Vasaparken och sega, skönt att träffa henne igen, va ett tag sen. Resten av kvällen blev de att kolla på film med pappa och träffa mamma en snabbis, har saknat henne. Men här kommer en liten bild på min alltid lika glada Lojsan.


I`m so tired

Äntligen klar! Känner mig fett duktig, så stolt asså. Men är sjukt trött som vanligt, inte van att tänka så här mycket, sommarlov liksom. Blev faktiskt intervjuvad av radion idag, fråga typ om jag kände mig trygg ute på stan mitt i natten. Haha vet inte vad jag svara för va så trött så babbla nog bara på om nått, menmen blev nog jätte bra. Men måste lägga mig nu, ska upp extra tidigt för jag måste duscha + att de är nollning imorn, har hört lite ryckten och verkar bli riktigt kul. Nattinatti!




Läxa..

Va jätte kul på stan med Emelie&Lisa. Vi typ snacka massor och satt på donken ett tag, och så fixade jag och min pälski en sak. Men har inte riktigt tid nu, måste skriva en skolgrej som ska in imorn, usch min första läxa.




Torsdag

Kan de allvarligt få plats mer i min hjärna? Har inte gjort annat än lyssnat på när lärarna försökt förklara allt som Kunskapsgymnasiet innebär. Sista timmen fick jag verkligen inte in de dom sa i mitt lite för lilla huvud, gick bara inte, haha satt och skratta åt Ellis mage som lät som en katt ist. Men kom iaf nyss hem, gick och köpte lite block och sånt med Johanna sen träffa vi Ellenor som tjatade om nån kladdkaka, så vi hamnade på Espresso House. Tog en Mocca Latte som vanligt, beerooende! Och snart ska jag träffa mina älsklings tjejer, vet inte vad vi hittar på men brukar bli bra.


To much information for my brain

Allvarligt dör snart, måste sova så jag inte tänker så mycke. Tänker lägga mig under täcket och begrava mig i härliga drömmar tills pappa petar på mig. Imorn blir de fortfarande massa information om arbetsättet, ph-samtal, loggboken och sånt som jag inte fattar ett skit av, kanske därför dom har information..smart där. Men ni får drömma sött gullungar, godnatt!


Min nya drog

Jaha, har ingen alls lust att blogga idag, händer liksom inte så mycke. Sitter i min tomma säng och saknar han, hatar att sakna han. Menmen är ju även bra att sakna, om man inte får sakna så hinner man ju inte längta, och klart man längtar efter den man älskar, right? Men iaf kom på världens bästa lukt, efter älsklingens då, nya kläder! Luktar så gott, kan inte beskriva de. Hatar att tvätta dom sen igen för då luktar dom ju som vanligt, fast de är ju faktiskt nått man måste haha;) Ska sniffa lite nya kläder nu, hörs snart.



I`m so happy!

Åh så glad, älskar min nya data! Har ju delat med pappa och mamma ett tag nu så sjukt skönt att ha en egen igen. Har iaf installerat allt och så, puss på min pappa för att han är jätte snäll(a) sen fick jag en hårfön också, verkligen på tiden. Men ska greja lite med bilder och lägga in dom i mappar så jag får lite ordning. En liten bild på mig idag, de gula linnet+strumpbyxorna köpte jag igår.


Wiiii!

Nice dag i skolan idag, vi typ skrev ett brev till oss själva som vi ska läsa sen när vi tar studenten, fett kul ju. Sen körde vi tidningsleken, haha skratta så jag höll på att dö. Man ska typ slå varandra med en tidning, asroligt ju. Sluta iaf vid 13 nångång och träffa Emelie på stan, igen haha. Måste ju passa på att träffas när man kan, och imorn blir de stan med Lisa&Emelie. Men pappa ringde nyss och sa att vi skulle dra och köpa ny data till mig:D wiii fatta hur glad jag bev! Bloggar när jag kommer hem igen.



Orka..

Ne orkar inte de här längre, går och lägger mig i sängen istället. Blir så sjukt trött av skolan, tycker man ska ha sängar i skolan! Men vi hörs väl imorn, bli nog bara massa information i skolan imorn, skönt. Byebye snyggingar.


Så hett

Nått som jag tycker är så sött är flätor, så mysigt nu till hösten och vintern. Själv suger jag på att göra flätor hehe, men tycker de är jätte fint. Särskilt en lång fläta som hänger fram liksom, lite ruffsigt sådär, visar liksom att man inte alltid behöver va så överdrivet fixad hela tiden, att de är okej att se ut som om man nyss klev upp ur sängen. Skit snyggt enligt mig.




I wanna be a billionaire so fricking bad

Stack ut och mötte Emelie idag igen. Vi gick runt på stan, åt glass i regnet och snacka massa, kulkul. Köpte lite smått och gott, ett linne, ett par shorts typ, lite smycken + hårband, strumpbyxor och typ ett block till skolan. Typ allt på rean, hehe måste tänka på plånboken ju. Fatta skönt att va riktigt rik, typ kunna köpa allt snyggt man ser utan att ens behöva tänka på vad de kostar, asså ska fan bli rik när jag blir stor.


In the middle of everything

Älskar att bo här, liksom mitt i city, verkligen nära till allt. Behöver bara ta ett steg utan för dörren och jag är i mitten av allt, trivs verkigen så. Och de är ju inte alla som har Skrapan som utsickt;) Man får liksom aldrig tråkigt, alltid nått att göra. Såklart finns de nackdelar, typ sopbliarna som sopar gatorna överdrivet tidigt på mornarna elr när man vaknar av att några typ har allsång på väg hem från krogen. Men de är sånt man vänjer sig med, hoppas jag..


Mummmsiiiig

Har varit hemma ett tag nu, en timme kanske. Vet inte alls vad jag ska göra nu, ligger i soffan och kollar på 16 and pregnant, har liksom inge bättre för mig. Idag i skolan så lekte vi iaf massa lekar, va faktiskt kul. Fast ingen fiskbulle spottning, haha lite besviken, men tror de blir på fredag istället. Nu ska jag iaf äta Ballerina Kladdkaka, så sjukt gott.


Spotta fiskbullar...?

Nej nu vill jag sova, behövs verkligen. Imorn blir de ju 5kamp i Vasaparken, vi skulle typ spotta fiskbullar och lite annat konstigt, haha jag kommer ju suga, kan inte ens spotta vanligt ju. Men vem vet, går kanske bättre me fiskbullar. Undrar vem som egenligen kom på den idèn, nån som verkligen gillar fiskbullar elr nån som bara vill att vi ska lida;) Menmen hörs väl imorn.


Fyfaan, äckligaste som finns

Kollar ju på Fångarna på fortet och de va nån som skulle in i ett litet rum med massa ormar, gud jag skulle få panik, usch! Dom är så jävla äckliga, liksom dom krälar runt och bara, nej blää. Fattar inte dom som har dom som husdjur, dom är ju inte söta elr nånting. Och tänk om dom typ rymde från buren, kul att vakna med en orm i sängen;) haha aldrig att jag skulle skaffa en orm, fast kan erkänna att vissa ormar har ganska coola färger och mönster.








Trött

Är så himla trött, gick ju upp tidigt idag och man blir liksom bara naturligt trött av att gå i skolan, även om jag bara va i skolan knappt en timme. Har iaf duchat och ätit + lite annat smått och gott. Nu ska jag kolla på Fångarna på fortet, älskde de när jag va liten, hoppas de är lika roligt nu också.


Möta Emelie

Ska gå och möta Emelie nu, typ på vägen till hennes skola. Sen blir väl vi kvar nere på stan ett tag, vet inte iktigt vad vi ska göra. Men hörs senare ikväll.


Aldrig mer!

Usch! Lovar, ska aldrig mer äta 3 munkar med choklafyllning på minder än en halvtimme, typ 20 minuter. Känns som om jag har gått upp 100kg och typ rullar fram, haha ne men blev lite mycke där. Kommer inte kunna äta munkar på år nu ju, mår illa så fort jag tänker på de liksom. Sitte iaf här och kolla på lite kort från när jag, pappa och Max va i Dalarna, trevligt va de och väldigt lugnt, skönt var de. Här kommer lite biler som pappa har tagit.
























Munkar

Va ner till Coop och köpte en sallad, smoothie och några munkar hehe, älskar allvarligt munka. Nu ligger jag i soffan och kollar på nått på MTV och lyssar på musik, tror de blir att möta Emelie på stan senare när hon har slutat, hoppas de iaf.



Skönt är ordet

Ja typ världens skönaste första dag i skolan, va där typ lite mer än en timme bara, perfekt start enligt mig. Är fett skönt att ha första dagen avklarad nu, va så jävla nervös men gick ju bättre än väntat. Var nog mest nervös över att jag inte visste vart jag skulle, men jag och en tjej typ virra runt i hela skolan och tillslut hitta vi faktiskt rätt, haha så stolta. Sen var de typ bara massa information och så, ganska chill dag. Och imorn ska vi typ ha 5kamp, please kill me! Aja de bli säkert kul... Nu ska jag iaf stoppa nått i magen, vet inte alls vad de blir, kanske går ner till affären och köper nått.


En riktig ängel

Va hos min moster i lördags och dom hade lite fest och så, asså typ hela släkten va där. Vi typ grilla och mamma och hennes systrar skrattade som ingen andra kan, haha helt sjukt. Iaf så va min kusins barn där, Sacke, världens sötaste och snällaste. Igår lekte han cowboy och skulle lära oss hur man blir lika stark som han. Så himla underbar, en riktig charmör;)


Fredag i repris

Fredagen va bara helt bäst. Kunde inte bli bättre, innehöll allt, massa mys, massa prat och ännu mer skratt. Åkte ju med tåget och han mötte mig på station som vanligt sen gick vi till de gamla vanliga stället, Espresso House, där vi tog varsin Mocca latte, muuums! Resten av dagen så träffade vi några av hans kompisar nere vid spåret, kolla på masssa film och nörda gh, märkte att jag inte va den enda som hade svårt med att träffa dom där trummorna, haha skratta så jag höll på dö;) men vi va fett bra så länge ingen av oss spela trummor hehe.




Du är min glädje, min kärlek, mitt allt ♥

Fixat

Sådärja, nu är jag klar, tror jag iaf. Hade lite beslutsångest men har bestämt mig nu, blir nått ganska enkelt, men vill ju inte va för uppklädd första dagen men inte heller för nerklädd om ni fattar, haha. Och egentligen, vem orkar gå upp extra tidigt för att fixa sig extra mycket bara för att gå till skolan...bäst att bara komma som man brukar vara, visa sitt sanna jag liksom.


Home, sweet home

Äntligen hemma! Känner mig lite halvt död men de är alltid ett bra teckan typ, vet man ju att man har haft kul hehe. Men jag har haft två jätte roliga och mysiga dagar, berättar mer om dom senare ikväll. Nu måste jag börja tänka på vad jag ska ha på mig imorn, först skoldagen då ju, nervöst! Tror mamma får va lite smakråd, bloggar om ett tag igen när jag har ordnat de mesta.


Sängen kallar

Prata nyss med Philip och vi bestämde att jag skulle sova där imorn, wiii kommer sova som en stock, måste iaf packa lite smått. Vet inte riktigt när jag åker imorn men blir väl kanske runt 11, så kommer inte kunna blogga på länge, typ tills på söndag kanske. Men kanske hinner innan jag sticker imorn. Ni får ha de bra alla söta! Nu hoppar jag ner i sängen för internet cpar, ha en skön natt.



Lycka till ♥

Kom på att Emelie börjar skolan imorn, alltså va de här våran sista gemensamma sommmarlovsdag ever liksom, lite sorgligt menmen de är ju knappast slutet på våran vänskap. Men massamassa lycka till gmn, du kommer äga ut hela skolan;) 


True friendship never dies, älskar dig pälski ♥

R.I.P

Min kamera är död, asså verkligen stendöd, jag menar så död den kan bli. Så många minnen vi hade tsm, hur kommer de här gå..men kanske om jag är jätte gullig mot min pappa som jag älskar jätte mycket(a) så kanske jag får låna hans kamera tills jag har köpt en ny, för blir galen av att använda mobilen hela tiden, usch!


Topp 3 med Oskar Linnros

Sitter och lyssnar på min nya favorit, Oskar Linnros. De är så här svensk musik ska vara när den är som bäst. Tycker han har hittat rätt musik att hålla på med nu. Aa iaf riktig nice musik + att han är fett söt, kan inte bli bättre;)

Topp 3: 1. Från och med Du
            2. Ack, Sundbyberg
            3. Genom Eld





Lika som bär

Har nyss ätit och vet inte alls vad jag ska göra nu. Ska iaf kolla klart på Vänner sen måste jag kolla vad jag ska ha på mig imorn, ska till älsklingen då, längtaar! Btw så såg jag Patrik Isaksson på tv för ett tag sen och jag kan bara inte släppa de, han är läskigt lik den stora nallen i barnprogrammet Nalle har ett stort blått hus, haha. Särskilt när han sjunger, lite sjukt. Hitta inga bilder där de syns så jätte bra, men dom är lika. Asså i facet dåra, resen av kroppen är ju inte så lika;)




Bästa serien nånsin är...

Helt klart Vänner, utan tvekan. Asså finns ingen och kommer aldrig finnas någon serie som är bättre, typ som grön mjölk hehe;) Kommer aldrig tröttna på de, skrattar lika mkt varje gång även fast jag har sett de typ hela livet tillsammans med min pappa som älskar de minst lika mycket. Måste bara köpa hela boxen, lovar att jag ska göra de innan jag dör;)




Hello sunshine

Gick till hemköp men mamma och märkte att solen faktiskt va framme, min dag är räddad! Så istället för att sitta inne så sätter jag mig på balkongen och läser Solo som jag fick av min söta mamma. Måste ju ta vara på dom sista solstrålarna för den här sommaren.




Bert my dear friend

Nu har jag ätit upp min vän Bert och tagit en lång varm dusch, sitter aldrig fel. Nu blir de att ta på sig sköna kläder och bara ta de lugnt, får bli en sån dag idag, va ett tag sen så skadar verkligen inte. Ska ha en riktig film dag, haha tror jag börjar med "Mamma Mia", va längesen jag såg den, fett bra ju


Min kära frukost, Bert, saknar han redan haha

Torsdag

Nehe ingen sol idag inte, lite regn och molnigt fick vi istället, så förvånad..menmen man kan ju inte få allt. Vakna för ett tag sedan, skönt att få sova ut och inte bli väckt av mobilens ljuva pipande. Har faktiskt problem med väckarklockor, brukar drömma att dom ringer och stänger då av dom i sömnen, inte så lyckat. Har gjort mamma och pappa till mina väckarklockor istället, mycke bättre;) men ska ta och äte frukost/lunch nu, hörs senare.



Sova? Ja tack!

Orkar inte sitta här längre, går och lägger mig i min underbara säng istället. Känns inte som om jag har sovit ut på flera dagar så imorn ska jag sova så mkt jag kan. Hoppas solen tittar fram så man kan få lite mer färg på sig innan skolan börjar, känner sig jätte blek nu ju. Men nu vill jag till sängen, där mitt nya gosedjur vänta, älsklingens tröja;) så mysig. Godnatt!


Hoodisar

Va nere på stan en snabbis idag och såg några söta hoodisar, blev helt kär i trycken. Är ju alltid skönt med nått tjockare på på vintern, hoppas bara dom är lite längre så man typ bara kan ha strumpbyxor under, så mysigt. Funderar på att köpa en, men vet bara inte vilken...tror antingen den gröna elr rosa.








Logan Lerman

Kollade ju på film hemma hos Louise, Percy Jackson nånting.. aa iaf så hittade en ny sötnos;) Logan Lerman, sjukt söt enligt mig. Brunt hår och blåa ögon, me liiike(a) Men va mycket sötare i filmen än på bilderna dock.













Mjölkälskare!

Jag älskar mjölk! De finns inge musigare än ett kallt glas mjölk, och de passar till allt, liksom vad är godare än mjölk till pannkakor? Elr till knäckebröd, nästen ännu bättre. Dricker mycke hellre mjölk till maten än läsk, utklasser helt enkelt allt. Men måste va grön mjölk, dom andra är bara skit;)








Home

Mitt huve sprängs allvarligt snart, har så sjukt ont så de finns inte. Men är hemma nu, vart en mysig dag med Lojsan. Vi kolla på massa film och jag åt upp hennes godis, hehe en riktig ängel jag vet. Ska äta lite nu, sen blir de nog att titta på film med lillbrosan eftersom vi är ensama hemma ikväll.


Onsdag

Godmorgon alla glada! Vakna för några minuter sen och måste verkligen gå till bussen snart, blir en dag med Lojsan. Vet inte när jag kommer hem elr nått men blir nog inte allt för sent. Ha en toppen dag, heejsvejs!

Ljudet av ditt hjärta

Mamma kom nyss hem, så har pratat lite med henne men nu är jag ganska trött och vill bara lägga mig i sängen och slappna av. Ska läsa lite i min älskade bok, Ljudet av ditt hjärta, älskar den! Sen imorn drar jag till Lojsan ganska tidigt, ställer klockan på 7...men hoppar ner i sängen nu, hörs imorn nångång.



Tiden springer ifrån mig

Kan nån va gullig och berätta för mig vart tiden tog vägen?! Den här sommaren har bara sprungit ifrån mig, hinner inte med, usch. Vill vara 8 år igen, då en vecka var en evighet. Nu känns som en vecka som en dag, och jag är bara 16, tänk va snabbt tiden måste gå när man är typ 44..kommer man ens hinna leva?:s Jaja de löser sig säkert, lite onödigt att oroa sig för de nu liksom, är ett tag kvar tills man fyller 44;) Har iaf lite panik över att börja gymnasiet, de är ju där allt blir seriöst. Men ska samtidigt bli spännande att börja på ny skola och träffa nytt folk, en ny start och ett nytt tillfälle att verkligen utvecklas.
Nu blir de att mysa framför tvn, men först en dusch, inte lukta usch och ha högt i kurs för de är glaaaassiiigt;) hahaha kommer ni ihåg den? Gammla goda tider de;)


Nöjd Sara här

En trött men nöjd Sara är hemma igen. Har nyss lagat mat åt mig och lillebrosan, blev nått så komplicerat som Tortellini, haha min speciallitet. Blev en jätte lyckad dag, kolla lite i affärer och träffa några som jag inte kommer ihåg va dom hette, Lars hette nån iaf. Är iaf trött och helt slut i huvudet, inte konstigt när man har gått på stan med Emelie en hel dag. Vi virrar runt och snackar massa skit, skrattar åt alllt även om vi inte har nått att skratta åt, komenterar hur folk ser ut och så, skit kul men man blir trött av de, vår humor är ju som den är. Hehe sen hade vi lite tråkigt så rita lite på varann, så mogna menmen kul ju.












Tisdag

Gick upp tidigt idag igen, haha sjukt men jaja, ska ju träffa Emelie idag så de är ju värt de. Blir att ta bussen ner och möta henne, sen ska vi väl gå runt och kolla lite, brukar blir mest snack och skratt som vanligt. Men måste verkligen börja fixa mig nu, ha en bra dag.

Godnatt!

Tänkte gå lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorn igen, drygt. Men ska inte klaga, får ju träffa min älskling. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, blir väl att dra hem till honom och mysa framför en film elr nått. Och idag kom min saknade Emelie hem från Ullared, vill också åka dit ju. Aja jag måste sova så jag orkar upp imorn, dröm sött.


Föralltid i mitt hjärta

Tråååk

Sitter och kollar på tv och har tråkigt. Vet inte vad jag ska göra, känner mig äckligt rastlös, hatar de. Menmen man kan ju inte ha kul hela tiden. Haha sitter sjukt mke fåglar på taket, tror jag ska gå ut och fånga en till pappa eftersom han vill ha en som husdjur;) fattar inte varför, dom är fula och fett läskiga:s haha aja skulle iaf vilja se mig själv uppe på ett tak och försöka fånga en kråka, skulle gå så bra, smidigare finns liksom inte. Men nog snackat om kråkor. Har varit jätte duktig och dammsugit hela lägenheten, go me! Ska ta en snabb dusch nu, hörs.



F&F

Sitter man här igen då, fick med mig hem en full mage och några goda skratt. Längesen jag va hos f&f, känner mig alltid lika välkommen. Vi gjorde de vanliga, prata och fika. De är nått särskilt farmors fika, går inte att sluta äta, haha undra va hon egentligen har i bullarna. Aja här kommer lite bilder, förlåt för sämsa kvaliten










Jag och bröderna för massa år sedan, så söta

Godmorgon!

Har nyss släpat upp mig ur sängen, sitter här typ helt död och ska snart hoppa in i duschen. Sen sticker vi iväg till f&f där de blir massa fika, muummms. Men hörs när jag kommer hem igen.

Sängen, here I come!

Men ska ta och dra mig till min älskade säng, skönaste stället på jorden. Längtar verkligen tills jag har fått liv i min kamera så att de kommer upp lite mer bilder, men är inte sådär jätte teknisk så de kan nog ta ett tag hehe. Jaja blir att gå upp ganska tidigt imorn också eftersom de blir en sväng till farmor och farfar, längesen jag såg dom så ska bli kul.

Donken in my (L)

Kom nyss på en sak, tror jag har blivit beroende av donken. Äter där onödigt ofta, men är ju så sjukt gott och ändå ganska billigt, de gillas. Haha har nästan 20 sånadär colaglas man får med när man köper +meny...kan iaf trösta mig med att alla inte är mina. Hehe åt där senast idag men min kära pappa, träffa Lukas på station och han mobba mig för att jag skulle äta på donken med min pappa, han tycte jag utnyttja honom. Men hallå man dissar inte donken, särskilt inte när pappa betalar. Haha aja är stolt McDonalds missbrukare;)




Äntigen hemma

Då va man hemma igen, har varit en lång men rolig dag i Arboga, skön stad på nått sätt. Men vi va där på nån marknad, sällskapet och vädret gjorde de väldigt lyckat. Haha är faktiskt vår lilla tradition att åka dit varje sommar, de här blev typ femte året elr nått, och fler ska de bli. Vi avsluta med film och mat i hennes stuga, väldigt trevligt.








Haha sämst I know

Haha jag vet, typ år sen jag blogga sist men asså har bara inte orkat, misslyckad elr vad? Liksom hänt massa grejer som jag inte orkar berätta just nu, och så är jag så jävla seg haha men de räknas inte(a) Aja iaf så har Emelie övertalat mig att börja igen så ska försöka skärpa till mig lite nu, är ändå ett bra sätt att hålla kontakten när vi inte längre kommer gå på samma skola. Men ska snart krypa ner i min säng, ska med Lisa till Arboga imorn så ska upp ganska tidigt. Bloggar mer imorn när jag kommer hem, godnatt!

RSS 2.0