L Y C K A

Haha åh är så lycklig! allt är bara perfekt! :D Inleder mitt liv som 17 på ett perfekt sätt, aa fyllde år igår kanske berättar va jag fick senare. Men så iaf har vi fått en hund som gör mig så glaad, hon är full med så mycket glädje och de smittar verkligen av sig! Sötaste hunden jag sett i hela mitt liv blir helt galeen haha. Men så första skoldagen idag, helt okej eftersom vi typ sluta 11. Då gick jag johnny o elli ut och gick med Selma sen följde elli med upp och så. Sen när hon åkte hem så mötte ag emelie och v drog till malmen och sola, riktigt skönt! Och nu sitter jag här och håller på att dööö av hunger! Haha och har försökt få tag på en präst för typ en skolgrej men alla dissar haha känns lite surt att bli dissad av en präst menmen..


Med dig är jag hel

Dom senaste dagarna har varit bäst och otroligt mysiga, haft riktigt kul! Har faktiskt åkt snowboard haha gick väl sådär men va fett kul, måste göras om snaaart! Idag har jag iaf gått jättejätte lång med mamma och lyssnar gamal musik nu, har sjukt tråkigt. Ska träffa bästa emelie imorn, saknat dig!  Vi går väl runt på stan kanske brukar bli braa.


Fullt upp

Vet inte vart tiden tagit vägen. Helt plötligt är lovet snart slut, vill inte tillbaks till skolan. Har massa plugg jag borde göra men vafan har man lov så har man!  Iaf så nyår blev trotsallt mycket rolig tack vare bästa människorna, och en underbar pappa! Ett bra slut på ett bra år. Sen har jag varit på stan och varit hos philip och gjort massa mys :) Nu ska jag dra ner på stan och mysa. Resten av veckan ska jag fira med bästa eftersom jag snart fyller år :D kommer bli jätte kul! Ha det så bra, CIAO!




2011. vill inte missa en sekund.

2011 är äntligen här och jag vet att de kommer bli det bäst året nånsin! Har så sjukt mycket att se fram emot och livet leeeker just nu, älskar de! Har aldrig mått så bra som jag gör nu. Inte för att 2010 va dåligt. Tvärtom. 2010 va året som förändrade allt till det bättre. Och nu ska jag fortsätta på det spåret och bara jobba mig uppåt. Ser verkligen framemot det här året!

RSS 2.0